Podzim v akci víří Auparkem. Chcete slevami hýřit i vy?

Je to trendy, hodí se to do podzimních dekorací, děti to využijí ve školní výbavě, obujete se do toho nebo si to vezmete do fitka. Co to je? Sezónní i nesezónní novinky a radosti, které za pár dní seženete v Auparku za akční cenu. Blíží se totiž víkend plný slev a dárků

Víkend za hubičku 

Chcete se vyparádit na ten podzim? Vybavit si kuchyni, dětem dodatečně aktovky, partnerovi tělocvičnu a možná, možná už něco sehnat i k těm Vánocům? Navštivte auparčí víkend parádních slev, během kterého oslavíte příchod září tradičními nákupy za akční ceny. Jak takový víkend funguje? 

  • Stačí pořídit SLEVOVÉ KUPONY, díky nimž pak v obchodech Auparku seženete kousky, ale i pořádné kusy jako je lednička nebo pračka za výhodnou cenu. Potěšíte nejen sebe, ale i peněženku, a co si budeme… celý rodinný rozpočet. 
  • Jakmile budete mít kuponky, vyhlížejte v kalendáři termín 13. až 16. září, kdy se koná VELKÁ NÁKUPNÍ SLÁVA v rámci Dnů Marianne. 

VÍKEND PLNÝ SLEV 13. 9. až 16. 9.

Nákupy naplno? V Auparku ano

Jakmile se proženete všemi značkami, které máte rádi, odškrtnete si svůj seznam přání a budete v cíli, zastavte na okamžik. Na speciální víkend jsme pro vás zákazníky připravili RELAX ZÓNU, v níž si vaše nožky odpočinou a chuťové buňky si přijdou na své. Račte využít křesílka a ochutnat drobné občerstvení. 

Relax zóna v přízemí Auparku, před DM. 

A jestli budou za nákupy zase nějaké ty dárky? Jistě! Až budete odpočatí a vaše bříška plná, nezapomeňte v Relax zóně předložit své účtenky za nákupy, za něž dostanete krásné dárečky.

1 OC, 3 patra, hafo značek, od 13. do 16. září. 

Abyste měli na nákupy volné ruce, využijte naše uzamykatelné skříňky v podzemním podlaží nebo ve 2. patře. Boxy jsou bezpečným útočištěm objemných věcí, které na vás počkají, než nakoupíte. Navíc jsou úplně zdarma

Na podzim ještě chystáme…

Rádi byste udělali dobrý skutek? Staňte se prvodárcem krve. Stačí přijít 2. října do FNHK na Transfuzní oddělení, kde se uskuteční bohulibá akce 450 ml naděje. Jsme jejím hrdým partnerem již několik let, a proto vás hrdiny zveme i letos. 

Vedle dobročinných akcí pro vás máme i pár novinek v podobě zajímavých obchodů a jednotek. Připravujeme pro vás cestovku jak hrom! A to Fischer a Exim pod jednou střechou. Následně přibude i kosmetická posila s drogerií pod značkou HEBE

A již klasicky je od září ve vinotéce Vinofol BURČÁKOBRANÍ. Přijďte pro čerstvě stočený sladký mok, s nímž si pak připijete třeba na pravé podzimní dny. 

Že vás teď zajímají spíš přípravy do tanečních? Mrkněte do obchodů Košile, Fantazim, CCC nebo Ozeta, kde už se zásobili na taneční sezónou a mají pro vás to pravé elegantní i voňavé. 

Co je nového

PSST
Šipka
Šipka